Eetkamertafel 80 cm breed tot 300 cm lang, Houten A poten

€256,00
Levertijd: 6 tot 8 werkweken

Eetkamertafel 80 cm breed tot 300 cm lang - Houten A poten

Steigerhouten tafels geven extra karakter aan je woning.                                                                  De tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout, dit is een keuze die u zelf kunt maken. Er zijn diverse mogelijkheden voor een steigerhouten tafel. De steigerhouten tafels zijn in diverse vormen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tafelbladen met rechte planken, met een verstek of een dwarsplank op de kop van de tafel, ook kunnen er verschillende poten gekozen worden voor onder de tafels, je kunt hierbij denken aan blokpoten, A poten, U poten of X poten.

U kunt ook op de site een los tafelblad bestellen en een stalen industriële tafelpoot kiezen welke bij uw interieur past.

Je kan ook de keuze maken om het steigerhout te behandelen, hierdoor is de tafel vuil en waterafstotend.

De volgende behandelingen bieden wij tegen meerprijs aan:
- TDB Kleurloos 768
- STB White Wash
- STB Schelpenwit
- STB Grey Wash
- STB Antraciet
- STB Rotsgrijs
- STB Zandbeige
- STB Zeegroen

Andere afmetingen / modellen op aanvraag via mail [email protected] of bel 06-55862213.

| Lilian Bakker 01-04-2019 08:01

Ik heb een eettafel met een bankje besteld bij R de B meubels. Eerst wilde ik alleen een tafel, maar ik werd goed geadviseerd en René raadde aan er een bankje bij te doen, vanwege de ruimte. Daarnaast dacht hij mee over de maten. Nu het staat ben ik erg blij dat er ook een bank bij zit. Het is een prachtige tafel met bank en staat mooi. Top service!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen