Eetkamertafel 100 cm breed tot 300 cm lang, Houten A poten

€269,00
Levertijd: 6 tot 8 werkweken

Eetkamertafel 100 cm breed tot 300 cm lang - Houten A poten

Steigerhouten tafels geven extra karakter aan je woning.                                                                  De tafels worden gemaakt van oud of nieuw steigerhout, dit is een keuze die u zelf kunt maken. Er zijn diverse mogelijkheden voor een steigerhouten tafel. De steigerhouten tafels zijn in diverse vormen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tafelbladen met rechte planken, met een verstek of een dwarsplank op de kop van de tafel, ook kunnen er verschillende poten gekozen worden voor onder de tafels, je kunt hierbij denken aan blokpoten, A poten, U poten of X poten.

U kunt ook op de site een los tafelblad bestellen en een stalen industriële tafelpoot kiezen welke bij uw interieur past.

Je kan ook de keuze maken om het steigerhout te behandelen, hierdoor is de tafel vuil en waterafstotend.

De volgende behandelingen bieden wij tegen meerprijs aan:
- TDB Kleurloos 768
- STB White Wash
- STB Schelpenwit
- STB Grey Wash
- STB Antraciet
- STB Rotsgrijs
- STB Zandbeige
- STB Zeegroen

Andere afmetingen / modellen op aanvraag via mail [email protected] of bel 06-55862213.

| Nick 31-08-2016 10:38

Mooie tafel voor een eerlijke prijs. Staat supermooi in mijn woonkamer. Heb René bij het ophalen van de tafel ontmoet, hele aardige vent. Heeft ter plekke de poten nog gemonteerd. Altijd snel in de communicatie en de tafel was volgens afspraak binnen 3 weken klaar. Kortom, een aanrader!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen