Tuinbank met 10 cm leuningen, zitting 60 cm diep

€165,00
Levertijd: 6 tot 8 werkweken

Steigerhouten bank met 10cm leuningen, zitting 60cm diep

Schitterende steigerhouten tuinbank met smalle armleuningen van 10 cm. De zitting is 60 cm diep en de rugleuning is standaard 40 cm hoog.

Deze steigerhouten tuinbank is een aanwinst voor iedere tuin. Door zijn simpelheid en eenvoud is het een prachtige bank. Met een paar heerlijke kussens er in creëer je een heerlijke loungeplek. De tuinbank is in verschillende maten leverbaar en kan aangepast worden naar eigen wens. Vanaf de lengte van 280cm bestaat de tuinbank uit twee delen. Als u kiest voor gebruikt steigerhout is geen enkele plank precies hetzelfde, daardoor krijgt de bank een unieke uitstraling. De bank kan het hele jaar buiten staan zodat je nooit een leeg terras hebt en iedere dag in het jaar kan genieten van je eigen schitterende bank.

U kunt er voor kiezen om de bank transparant te laten behandelen, vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Er zal ook nauwelijks tot geen vocht en regenwater in het steigerhout trekken, waardoor deze een aantal jaren langer mee gaat. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen