Tuinbank met 20 cm leuningen, zitting 50 cm diep

€187,00
Levertijd: 6 tot 8 werkweken

Steigerhouten bank met 20cm leuningen, zitting 50cm diep

Schitterende robuuste steigerhouten tuinbank met brede armleuningen van 20 cm. De zitting is 50 cm diep en de rugleuning is standaard 40 cm hoog.

Deze prachtige steigerhouten tuinbank is een aanwinst voor iedere tuin. De brede armleuningen van 20 cm dik zorgen voor een stoere uitstraling. De tuinbank is in verschillende maten leverbaar en kan aangepast worden naar eigen wens. Vanaf de lengte van 280cm bestaat de tuinbank uit twee delen. Als u kiest voor gebruikt steigerhout is geen enkele plank precies hetzelfde, daardoor krijgt de bank een unieke uitstraling. De bank kan het hele jaar buiten staan zodat je nooit een leeg terras hebt en iedere dag in het jaar kan genieten van je eigen schitterende bank.

U kunt er voor kiezen om de bank transparant te laten behandelen, vuiligheden zullen er dan niet in trekken en hij is daardoor ook makkelijker af te nemen en dus mooi te houden. Er zal ook nauwelijks tot geen vocht en regenwater in het steigerhout trekken, waardoor deze een aantal jaren langer mee gaat.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen