Tafelblad 70x100/300 - Boncreat Beton Ciré - 66 mm

€161,00
Levertijd: 6 tot 8 werkweken

Tafelblad 70x100/300 - Boncreat Beton Ciré - 66 mm

Stoere en robuuste betontafelbladen welke u kunt combineren met de industriële tafelpoot naar uw wens.

Geheel met de hand gemaakt.

Betonnen tafels zijn de trend van dit moment en een echte must in jouw interieur. 

Op een basis van MDF word een betoncire(ook wel betonlook genoemd) laag aangebracht, welke is af te werken met een 2 componenten PU lak welke vlek werend is, hierdoor ontstaat een lichtgewicht blad.

Match’m met een industriële tafelpoot naar keus en uw plaatje is compleet.

Meubels van beton
Robuust, uniek, trendy en eigentijds zijn de betonnen meubels. De betonnen meubelstukken zijn geheel op maat gemaakt en geven uw woning een unieke, sfeervolle en luxe uitstraling en past volledig in het wonen van tegenwoordig. Het is makkelijk te onderhouden en schitterend te combineren met andere natuurlijke materialen.

Beton is de trend van nu
Bij de inrichting van uw huis denkt u misschien niet direct aan betonnen meubilair. Het gebruik van beton staat echter heel mooi in een strak en stoer interieur! Het gebruik van betonstuc zie je dan ook veel terugkomen in de huidige interieur trends en woonaccessoires. Betonstuc is door de grijzige kleur mooi te combineren met natuurlijke materialen als hout, riet, lichte tinten en wit. Dit maakt de uitstraling van het beton wat zachter en versterkt de natuurlijke uitstraling van het materiaal.

LET OP! Deze betonnen meubelstukken zijn alleen geschikt voor binnen gebruik.

Vraag gerust meer informatie door contact op te nemen via 06-55862213 of [email protected]

 

| Hans Buitenhuis 09-12-2019 07:48

Hi Rene,

Prachtig blad. Past prima.

| E. Lankhaar 30-10-2017 17:14

We zijn zeer tevreden over het blad dat we bij RdeB besteld hebben. De betonlook heeft een mooie uitstraling en het blad heeft een stevige constructie. Er was wat spoed bij onze bestelling, maar dat was geen probleem en het blad is uiteindelijk ruim op tijd geleverd. We hebben een paar keer telefonisch contact gehad om alles af te stemmen en dat verliep fijn. Al met al een prettige ervaring.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen