Houten wandbekleding - 1,08m2

Levertijd: 2 tot 4 werkweken

Houten wandbekleding - 1,08m2

Een prachtig product gemaakt van houtresten die vrij komen bij productie van bijvoorbeeld Merbau deuren en vloeren. De stukjes resthout van verschillende dikte zijn als een soort legpuzzel op 3mm dik triplex gelijmd en vormen zo zeer handzame panelen van 56/60cm lang, 20cm hoog en 22/25mm dik. De panelen zijn voorzien van 4x10cm inkepingen zodat ze in een soort “halfsteens verband” op de wand gemonteerd kunnen worden.

Deze wandbekleding heeft een levendige en rustieke uitstraling doordat ook hout met natuurlijke gebreken is verwerkt zoals spint, kwasten, scheuren, wormgaten, glad/ruw, verkleuringen, zaagafdrukken, etc.

Montage, afhankelijk van de ondergrond, met een goede montage- of parketlijm. Indien noodzakelijk en de achterwand dit toelaat kunt u hier en daar voor extra sterkte wat spijkers slaan tussen de horizontale naden. Het samenstellen van de panelen is handwerk en daarom kan het zijn dat met name aan de kopse kanten de naden niet altijd even strak aansluiten. In die gevallen is het raadzaam om vóór het lijmen eerst te aansluiting van de kopse kanten te controleren en indien nodig met een klein penseeltje wat zwarte latex op de achterwand aan te brengen.

Montage altijd vanaf het laagste punt beginnen en omhoog werken. Snij verlies is beperkt omdat u met het reststuk van het laatste paneel weer bij de volgende laag vooraan kunt beginnen.

De panelen zijn per 9 stuks in een doos verpakt. 1 doos is goed voor circa 1m2 wandbekleding. Afmeting van de doos is 210x215x610mm (B/H/L).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-55862213 of rdebmom@outlook.com

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen