Hocker 70x70/120x35 - Boncreat Beton Ciré

€170,00
Levertijd: 4 tot 6 werkweken

Hocker 70x70/120x35 - Boncreat Beton Ciré

Mooie hocker 70x70/120x35 van beton. Een dicht tafeltje, ook wel hocker genoemd is een multifunctioneel meubelstuk. Doordat wij de hocker standaard net zo hoog maken als de zittingen van de meubelen (35 cm) zijn ze eventueel aan te schuiven aan de bank en kunnen ze ook als voetenbank gebruikt worden. Met een mooi kussen er bovenop voldoet deze hocker ook als een mooie zitplek.

Meubels van beton
Robuust, uniek, trendy en eigentijds zijn de betonnen meubels. De betonnen meubelstukken zijn geheel op maat gemaakt en geven uw woning een unieke, sfeervolle en luxe uitstraling en past volledig in het wonen van tegenwoordig. Het is makkelijk te onderhouden en schitterend te combineren met andere natuurlijke materialen.

Beton is de trend van nu
Bij de inrichting van uw huis denkt u misschien niet direct aan betonnen meubilair. Het gebruik van beton staat echter heel mooi in een strak en stoer interieur! Het gebruik van betonstuc zie je dan ook veel terugkomen in de huidige interieur trends en woonaccessoires. Betonstuc is door de grijzige kleur mooi te combineren met natuurlijke materialen als hout, riet, lichte tinten en wit. Dit maakt de uitstraling van het beton wat zachter en versterkt de natuurlijke uitstraling van het materiaal.

LET OP! Deze betonnen meubelstukken zijn alleen geschikt voor binnen gebruik.

Overige afmetingen op aanvraag via mail rdebmom@outlook.com of bel 06-55862213.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen